Skip to main content
e-thaksalawa
Side panel
Home
More
Updates
සිංහල
தமிழ்
English
English (en)
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
You are currently using guest access
Log in
e-thaksalawa
Home
Course index
Open course index
Sal_Homecon
05 - විවිධ අවශ්යතා සහ අවස්ථා වලට නිර්මාණශීලී ව ආහාර පිළියෙළ කර පිළිගැන්වීම
අපද්රව්ය කළමනාකරණය -1
අපද්රව්ය කළමනාකරණය -1
Completion requirements
අපද්රව්ය කළමනාකරණය -1
◄ නිපුණතාවය 5.3
Jump to...
Jump to...
Announcements
විෂය නිර්දේශය
ගුරු මාර්ගෝපදේශය
1.1 ඉගෙනුම් ඵල
බාහිර අවකාශ නිර්මාණකරණය
බාහිර අවකාශ නිර්මාණකරණය
1.2 ඉගෙනුම් ඵල
1.3 ඉගෙනුම් ඵල
1.4 ඉගෙනුම් ඵල
1.5 ඉගෙනුම් ඵල
1.6 ඉගෙනුම් ඵල
2.1 ඉගෙනුම් ඵල
2.1 ක්රියාකාරකම්
2.2 ඉගෙනුම් ඵල
2.3 ඉගෙනුම් ඵල
3.1 ඉගෙනුම් ඵල
නිපුණතාවය 3.1
3.2 ඉගෙනුම් ඵල
නිපුණතාවය 3.2
මානව පෝෂණ ඌනතා
විවේකය ප්රතිමෝදනය සඳහා උපයෝගිවන ක්රියාකාරකම්
4.1 ඉගෙනුම් ඵල
ක්රියාකාරකම් (1) 4
ක්රියාකාරකම් (2) 4
4.2 ඉගෙනුම් ඵල
නිපුණතාවය 4.2
නිපුණතාවය 4.2
නිපුණතාවය 4.2
4.3 ඉගෙනුම් ඵල
නිපුණතාවය 4.3
නිපුණතාවය 4.3
නිපුණතාවය 4.3
නිපුණතාවය 4.3
නිපුණතාවය 4.3
4.4 ඉගෙනුම් ඵල
රෝගීන් සඳහා ආහාර සකස් කිරීම -1(කඳුරට ගුරු ගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව)
5.1 ඉගෙනුම් ඵල
5.2 ඉගෙනුම් ඵල
5.3 ඉගෙනුම් ඵල
නිපුණතාවය 5.3
5.4 ඉගෙනුම් ඵල
5.5 ඉගෙනුම් ඵල
ක්රියාකාරකම් (1) 5.5
ක්රියාකාරකම් (2) 5.5
5.6 ඉගෙනුම් ඵල
5.7 ඉගෙනුම් ඵල
5.8 ඉගෙනුම් ඵල
ක්රියාකාරකම් (1) 5.8
ක්රියාකාරකම් (2) 5.8
5.9 ඉගෙනුම් ඵල
අවස්ථාවන්ට උචිත ලෙස ආහාර පිළිගැන්වීම සැලසුම් කිරීම
නිපුණතාවය 6.2
නිපුණතාවය 6.4
නිපුණතාවය 6.4
ක්රියාකාරකම් පත්රිකාව
ක්රියාකාරකම් පත්රිකාව
පෙරහුරු අභ්යාස 7.5
පෙරහුරු අභ්යාස (2) 7.5
නිපුණතාවය 10
නිපුණතාවය 10.1
ප්රශ්න පත්ර ව්යුහය
5.4 ඉගෙනුම් ඵල ►