Skip to main content
e-thaksalawa
Side panel
Home
More
Updates
සිංහල
தமிழ்
English
English (en)
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
You are currently using guest access
Log in
e-thaksalawa
Home
Course index
Open course index
Sal_Homecon
03 - පෝෂණ ඌනතා හා අධිපෝෂණ තත්ත්ව වැලැක්වීම
03 - පෝෂණ ඌනතා හා අධිපෝෂණ තත්ත්ව වැලැක්වීම
Section outline
◄
02 - පුද්ගල යහ පැවැත්ම සඳහා පෝෂ්යදායී ආහාර පරිභෝජනය
►
04 - විවිධ අවශ්යතා හා අවස්ථා සදහා ආහාර වේල්
Select activity 3.1 ඉගෙනුම් ඵල
3.1 ඉගෙනුම් ඵල
File
Select activity නිපුණතාවය 3.1
නිපුණතාවය 3.1
File
Select activity 3.2 ඉගෙනුම් ඵල
3.2 ඉගෙනුම් ඵල
File
Select activity නිපුණතාවය 3.2
නිපුණතාවය 3.2
File
Select activity මානව පෝෂණ ඌනතා
මානව පෝෂණ ඌනතා
File
Select activity විවේකය ප්රතිමෝදනය සඳහා උපයෝගිවන ක්රියාකාරකම්
විවේකය ප්රතිමෝදනය සඳහා උපයෝගිවන ක්රියාකාරකම්
File
◄
02 - පුද්ගල යහ පැවැත්ම සඳහා පෝෂ්යදායී ආහාර පරිභෝජනය
Jump to...
Main course page
General
01 - ප්රශස්ත ජීවන පරිසරයක් ඇති කිරීම සදහා සැලසුම්
02 - පුද්ගල යහ පැවැත්ම සඳහා පෝෂ්යදායී ආහාර පරිභෝජනය
03 - පෝෂණ ඌනතා හා අධිපෝෂණ තත්ත්ව වැලැක්වීම
04 - විවිධ අවශ්යතා හා අවස්ථා සදහා ආහාර වේල්
05 - විවිධ අවශ්යතා සහ අවස්ථා වලට නිර්මාණශීලී ව ආහාර පිළියෙළ කර පිළිගැන්වීම
06 - ශ්රී ලංකාවේ රෙදිපිළි හා ඇඟලුම් කර්මාන්තයේ විවිධ අවශ්යතා සදහා රෙදිපිළි නිර්මාණය
07 - පුද්ගල අවශ්යතා සදහා සුදුසු රෙදි වර්ගයන්ගෙන් ඇඳුම් නිෂ්පාදනය කිරීම
08 - නිවැරදි සන්නිවේදනය හා අවස්ථානුකූලව පෙනී සිටිම මගින් අන්තර් පුද්ගල සම්බන්ධතා වර්ධනය කිරීම
09 - යෝග්ය තාක්ෂණික ක්රමයන්ගෙන් ගුණාත්මක ආහාර පරිරක්ෂණ
10 - විවේක කාලය ඵලදායි ව ගත කිරීමට හා සංචාරක කර්මාන්තයේ නියැලීම සදහා අවශ්ය නිපුණතා ප්රගුණ කිරීම
11 - දෛනික කටයුතු සඳහා සේවාවන් කළමනාකරණය
12 - සම්පත් ප්රශස්ත ලෙස පරිභෝජනය කරමින් පරිසර හිතකාමි ජිවන රටාවක් අනුගමනය
13 - නව යොවුන් වියේ සංවර්ධනයේ ස්වභාවයට පෞරුෂ සංවර්ධනය
14 - සාර්ථක ලෙස සුළු පරිමාණ ව්යාපාරයක් සැලසුම් කිරීමට අවශ්ය ව්යවසායකත්ව කුසලතා ප්රගුණ කිරීම
ප්රශ්න පත්ර
►
04 - විවිධ අවශ්යතා හා අවස්ථා සදහා ආහාර වේල්