பிரதான உள்ளடக்கத்திற்கு செல்
e-thaksalawa
Side panel
முதற்பக்கம்
More
Updates
සිංහල
தமிழ்
English
தமிழ் (ta_lk)
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
நீங்கள் தற்சமயம் விருந்தினர் கணக்கைப் பயன்படுத்துகின்றீர்கள்
புகுபதிகை
e-thaksalawa
முதற்பக்கம்
Course index
Open course index
Sal_Homecon
02 - පුද්ගල යහ පැවැත්ම සඳහා පෝෂ්යදායී ආහාර පරිභෝජනය
02 - පුද්ගල යහ පැවැත්ම සඳහා පෝෂ්යදායී ආහාර පරිභෝජනය
Section outline
◄
01 - ප්රශස්ත ජීවන පරිසරයක් ඇති කිරීම සදහා සැලසුම්
►
03 - පෝෂණ ඌනතා හා අධිපෝෂණ තත්ත්ව වැලැක්වීම
Select activity 2.1 ඉගෙනුම් ඵල
2.1 ඉගෙනුම් ඵල
கோப்பு
Select activity 2.1 ක්රියාකාරකම්
2.1 ක්රියාකාරකම්
கோப்பு
Select activity 2.2 ඉගෙනුම් ඵල
2.2 ඉගෙනුම් ඵල
கோப்பு
Select activity 2.3 ඉගෙනුම් ඵල
2.3 ඉගෙනුම් ඵල
கோப்பு
Select activity 5.2 ගුණාත්මක බවින් යුතු ආහාර ...
5.2 ගුණාත්මක බවින් යුතු ආහාර
◄
01 - ප්රශස්ත ජීවන පරිසරයක් ඇති කිරීම සදහා සැලසුම්
இங்கு செல்
Main course page
பொது
01 - ප්රශස්ත ජීවන පරිසරයක් ඇති කිරීම සදහා සැලසුම්
02 - පුද්ගල යහ පැවැත්ම සඳහා පෝෂ්යදායී ආහාර පරිභෝජනය
03 - පෝෂණ ඌනතා හා අධිපෝෂණ තත්ත්ව වැලැක්වීම
04 - විවිධ අවශ්යතා හා අවස්ථා සදහා ආහාර වේල්
05 - විවිධ අවශ්යතා සහ අවස්ථා වලට නිර්මාණශීලී ව ආහාර පිළියෙළ කර පිළිගැන්වීම
06 - ශ්රී ලංකාවේ රෙදිපිළි හා ඇඟලුම් කර්මාන්තයේ විවිධ අවශ්යතා සදහා රෙදිපිළි නිර්මාණය
07 - පුද්ගල අවශ්යතා සදහා සුදුසු රෙදි වර්ගයන්ගෙන් ඇඳුම් නිෂ්පාදනය කිරීම
08 - නිවැරදි සන්නිවේදනය හා අවස්ථානුකූලව පෙනී සිටිම මගින් අන්තර් පුද්ගල සම්බන්ධතා වර්ධනය කිරීම
09 - යෝග්ය තාක්ෂණික ක්රමයන්ගෙන් ගුණාත්මක ආහාර පරිරක්ෂණ
10 - විවේක කාලය ඵලදායි ව ගත කිරීමට හා සංචාරක කර්මාන්තයේ නියැලීම සදහා අවශ්ය නිපුණතා ප්රගුණ කිරීම
11 - දෛනික කටයුතු සඳහා සේවාවන් කළමනාකරණය
12 - සම්පත් ප්රශස්ත ලෙස පරිභෝජනය කරමින් පරිසර හිතකාමි ජිවන රටාවක් අනුගමනය
13 - නව යොවුන් වියේ සංවර්ධනයේ ස්වභාවයට පෞරුෂ සංවර්ධනය
14 - සාර්ථක ලෙස සුළු පරිමාණ ව්යාපාරයක් සැලසුම් කිරීමට අවශ්ය ව්යවසායකත්ව කුසලතා ප්රගුණ කිරීම
ප්රශ්න පත්ර
►
03 - පෝෂණ ඌනතා හා අධිපෝෂණ තත්ත්ව වැලැක්වීම