ප්රධාන අන්තර්ගතයට යන්න
e-thaksalawa
Side panel
මුල් පිටුව
තවත්
Updates
සිංහල
தமிழ்
English
සිංහල (si)
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
ඔබ දැන් භාවිතා කරනුයේ අමුත්තන්ගේ ප්රවේශයයි.
ඇතුලත් වන්න
e-thaksalawa
මුල් පිටුව
Course index
පාඨමාලා දර්ශකය විවෘත කරන්න
Sal_Homecon
02 - පුද්ගල යහ පැවැත්ම සඳහා පෝෂ්යදායී ආහාර පරිභෝජනය
02 - පුද්ගල යහ පැවැත්ම සඳහා පෝෂ්යදායී ආහාර පරිභෝජනය
කොටසේ දළ සටහන
◄
01 - ප්රශස්ත ජීවන පරිසරයක් ඇති කිරීම සදහා සැලසුම්
►
03 - පෝෂණ ඌනතා හා අධිපෝෂණ තත්ත්ව වැලැක්වීම
Select activity 2.1 ඉගෙනුම් ඵල
2.1 ඉගෙනුම් ඵල
සම්පතක්
Select activity 2.1 ක්රියාකාරකම්
2.1 ක්රියාකාරකම්
සම්පතක්
Select activity 2.2 ඉගෙනුම් ඵල
2.2 ඉගෙනුම් ඵල
සම්පතක්
Select activity 2.3 ඉගෙනුම් ඵල
2.3 ඉගෙනුම් ඵල
සම්පතක්
Select activity 5.2 ගුණාත්මක බවින් යුතු ආහාර ...
5.2 ගුණාත්මක බවින් යුතු ආහාර
◄
01 - ප්රශස්ත ජීවන පරිසරයක් ඇති කිරීම සදහා සැලසුම්
වෙත යන්න
ප්රධාන පාඨමාලා පිටුව
General
01 - ප්රශස්ත ජීවන පරිසරයක් ඇති කිරීම සදහා සැලසුම්
02 - පුද්ගල යහ පැවැත්ම සඳහා පෝෂ්යදායී ආහාර පරිභෝජනය
03 - පෝෂණ ඌනතා හා අධිපෝෂණ තත්ත්ව වැලැක්වීම
04 - විවිධ අවශ්යතා හා අවස්ථා සදහා ආහාර වේල්
05 - විවිධ අවශ්යතා සහ අවස්ථා වලට නිර්මාණශීලී ව ආහාර පිළියෙළ කර පිළිගැන්වීම
06 - ශ්රී ලංකාවේ රෙදිපිළි හා ඇඟලුම් කර්මාන්තයේ විවිධ අවශ්යතා සදහා රෙදිපිළි නිර්මාණය
07 - පුද්ගල අවශ්යතා සදහා සුදුසු රෙදි වර්ගයන්ගෙන් ඇඳුම් නිෂ්පාදනය කිරීම
08 - නිවැරදි සන්නිවේදනය හා අවස්ථානුකූලව පෙනී සිටිම මගින් අන්තර් පුද්ගල සම්බන්ධතා වර්ධනය කිරීම
09 - යෝග්ය තාක්ෂණික ක්රමයන්ගෙන් ගුණාත්මක ආහාර පරිරක්ෂණ
10 - විවේක කාලය ඵලදායි ව ගත කිරීමට හා සංචාරක කර්මාන්තයේ නියැලීම සදහා අවශ්ය නිපුණතා ප්රගුණ කිරීම
11 - දෛනික කටයුතු සඳහා සේවාවන් කළමනාකරණය
12 - සම්පත් ප්රශස්ත ලෙස පරිභෝජනය කරමින් පරිසර හිතකාමි ජිවන රටාවක් අනුගමනය
13 - නව යොවුන් වියේ සංවර්ධනයේ ස්වභාවයට පෞරුෂ සංවර්ධනය
14 - සාර්ථක ලෙස සුළු පරිමාණ ව්යාපාරයක් සැලසුම් කිරීමට අවශ්ය ව්යවසායකත්ව කුසලතා ප්රගුණ කිරීම
ප්රශ්න පත්ර
►
03 - පෝෂණ ඌනතා හා අධිපෝෂණ තත්ත්ව වැලැක්වීම